Zoekt u een osteopaat in omgeving:

Amsterdam IJburg, Centrum, Diemen, Muiden, Weesp, Almere, Durgerdam? Osteo Clinic helpt u graag!

Online Afspraak

Deze site is een voorportaal voor Osteo Clinic Amsterdam IJburg & Centrum


Veel mensen met langdurige klachten hebben baat bij een osteopaat.


Maar ook bij klachten die minder lang aanwezig zijn kan een osteopaat uitkomst bieden. Veel voorkomende klachten die wij in de praktijk tegekomen zijn: pijn in de rug of nek, hernia, tintelingen, tennisarm, schouder- of knieklachten, darmklachten of klachten die zijn overgebleven na een ongeluk. Soms kan het verstandig zijn om osteopathie te combineren met andere therapievormen zoals fysiotherapie, podologie, mesologie of een advies van een diëtist. Osteo Clinic heeft daarom nauwe contacten met verschillende therapeuten anders dan osteopathie. In overleg met u kan een advies gegeven worden om osteopathie te combineren om zodoende een sneller resultaat te verkrijgen. De betreffende therapeut wordt dan uiteraard door ons geïnformeerd over uw specifieke situatie. 


De totale samenhang van alle bewegingen in het lichaam vormt het terrein van de osteopathie.

Door onderzoek met de handen spoort een osteopaat delen op in het lichaam die verminderd beweeglijk zijn geworden. Via een groot aantal rustige manuele technieken (met zijn handen) maakt een osteopaat het lichaam weer los. Hierdoor neemt niet alleen de beweeglijkheid op lokaal niveau toe maar ook de beweeglijkheid van alle delen van het lichaam waarmee het verbonden is (bijvoorbeeld een wervel die in de buurt ligt). Soms heeft een landurige emotionele toestand het lichaam zo vastgezet dat er op een andere manier naar gekeken moet worden. Juist bij deze klachten is osteopathie een erg fijne behandelwijze.

Een behandeling door een osteopaat is vaak een grote opluchting. Een osteopaat kan klachten verhelpen die al jaren aanwezig zijn en soms zelfs onoplosbaar leken. Een osteopaat ziet het lichaam als één geheel.

Een osteopaat weet welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden. Daardoor kan een osteopaat de mogelijke oorzaak van een klacht vinden. Elke behandeling bij Osteo Clinic | de praktijk voor Osteopathie in  Amsterdam IJburg en Centrum is maatwerk voor elke patiënt.


Klik op de button om naar de originele website van Osteo Clinic te gaan:

Osteo Clinic